vrijdag 9 december 2022
25 C
Paramaribo
-0.7 C
Amsterdam
0
(0)

Ministerie van AW&J doneert zitbanken aan SO Maretraite

lees ook ...

Ondernemers moeten dichterbij elkaar komen met exporteursbeu...

Naast het versterken van het ondernemerschap is het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie (EZ) bezig programma’s uit te voeren om de exportpotentie te verhogen....

Het Speciaal Onderwijs (SO) Maretraite kreeg op 29 april jongstleden van minister Rishma Kuldipsingh van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken (AW&J) vier zitbanken cadeau. Dit, in het kader van het 40- jarig bestaan van de werkarm van het ministerie: Stichting Arbeidsmobilisatie & Ontwikkeling (SAO) die vaktrainingen verzorgt. Het vervaardigen van de banken werd mede mogelijk gemaakt met ondersteuning van Ramzon N.V en Caribbean Timber N.V.

Irida Woerdings, directeur van SO Maretraite, bracht dank uit aan het ministerie van AW&J en de SAO die het mogelijk hebben gemaakt dat de school en de leerlingen voorzien zijn van de zitbanken. Verder heeft Woerdings aangegeven dat het speciaal onderwijs veelal vergeten wordt, maar dat dit geschenk vooral na school goed gebruikt zal worden door leerlingen die wachten op hun ouders of schoolvervoer.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinisterie van AW&J doneert zitbanken aan SO Maretraite