zaterdag 16 januari 2021
25 C
Paramaribo
1.9 C
Amsterdam
0
(0)

Ministerie TCT bezig met verbetering Openbaar Vervoer

lees ook ...

Infrastructuur Uitkijkpolder wordt hersteld

Eergisteren werd door de minister van Landbouw Veeteelt en Visserij Parmanand Sewdien, DNA-lid Ranjendrekoemar Debie en de districtscommissaris van Saramacca Sherin Bansi-Durga het startsein gegeven v...

Het directoraat transport van het Ministerie van Transport Communicatie en Toerisme(TCT) zal vanaf maandag 30 november tot en met 04 december aanstaande een enquête houden in Paramaribo in verband met een projekt ter verbetering van het openbaar vervoer. Het Ingenieurs bureau Ilaco is belast met de enquête.

Aan personen die gebruik maken van het Openbaar vervoer zal men enkele vragen stellen over hun ervaring met het Openbaar vervoer. Ook zullen er door het Ingenieursbureau observaties worden gedaan met betrekking tot de bezetting van de bussen en  de dienstverlening in het algemeen.

Als er positief gereageerd wordt op de enquête zal het het ministerie snel over kunnen overgaan tot het implementeren van de verkregen informatie in het projekt dat moet leiden tot verbetering van het Openbaar Vervoer.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- advertentie --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

-- advertentie --

meer Suriname

Jaarlijkse herdenking Trefossa met hoogwaardigheidsbekleders

De 105e geboortedag van d...

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

B. Chotelall houdt verkoopdag

Suriname registreert 126ste coronadode

Waterkant krijgt nieuw aanzicht

Home Suriname Ministerie TCT bezig met verbetering Openbaar Vervoer