donderdag 13 mei 2021
26.1 C
Paramaribo
13.2 C
Amsterdam
0
(0)

Ministerie TCT bezig met verbetering Openbaar Vervoer

lees ook ...

Lijnbuschauffeurs tillen niet zwaar aan coronaregels

Passagiers klagen dat de bussen vaak te vol zijn. De chauffeurs letten nauwelijks op naleving en handhaving  van de covid-19 regels in de bussen. Het houden van deze regels in het openbaar vervoer bli...

Het directoraat transport van het Ministerie van Transport Communicatie en Toerisme(TCT) zal vanaf maandag 30 november tot en met 04 december aanstaande een enquête houden in Paramaribo in verband met een projekt ter verbetering van het openbaar vervoer. Het Ingenieurs bureau Ilaco is belast met de enquête.

Aan personen die gebruik maken van het Openbaar vervoer zal men enkele vragen stellen over hun ervaring met het Openbaar vervoer. Ook zullen er door het Ingenieursbureau observaties worden gedaan met betrekking tot de bezetting van de bussen en  de dienstverlening in het algemeen.

Als er positief gereageerd wordt op de enquête zal het het ministerie snel over kunnen overgaan tot het implementeren van de verkregen informatie in het projekt dat moet leiden tot verbetering van het Openbaar Vervoer.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinisterie TCT bezig met verbetering Openbaar Vervoer