dinsdag 7 februari 2023
25.2 C
Paramaribo
3.1 C
Amsterdam
0
(0)

Ministerie ROS geeft startsein Nationaal Sportbeleid

lees ook ...

St. Vincentius heeft nieuwe behandelkamer voor bloedkanker

Op 4 februari, Wereld Kankerdag opende het Sint Vincentius Ziekenhuis een nieuwe behandelkamer voor bloedkanker, met rustgevende muurschilderingen. Op die dag stond men stil bij de impact van deze zie...

Het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport is gestart met het opstellen van een nationaal sportbeleid. In dit kader heeft een delegatie bestaande uit Directeur Sport, Gordon Touw ngie Tjouw en onderdirecteur(OD) van Sport Acommodatie en Ruimte (SAR) John Atida, een oriëntatie bezoek aan het district Para gebracht. Tijdens dit bezoek kregen de dorpsbewoners de kans om hun wensen rondom het sport gebeuren kenbaar te maken aan de Directeur.

Onderdirecteur Atida geeft aan dat dit slechts een startsein is. “Het ministerie wil samen met de dorpelingen komen tot een gezamenlijk districts- beleid. We willen ons beleid zodanig afstemmen dat alle districten in het sportgebeuren kunnen meeliften. Geen enkel district wordt overgeslagen!” geeft Atida aan.

Er werd door de directeur en de dc ook een intentieverklaring getekend voor een intensieve samenwerking in de ontwikkeling en uitvoering van het gedecentraliseerd Sportbeleid. Nadat het ministerie zich in alle districten heeft georiënteerd, zal op basis van de verkregen gegevens, het nationaal sportbeleid worden opgesteld. Tijdens de districtsbezoeken wordt er ook wat sportmateriaal verstrekt.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinisterie ROS geeft startsein Nationaal Sportbeleid