woensdag 31 mei 2023
24.7 C
Paramaribo
11.5 C
Amsterdam
0
(0)

Ministerie ROS geeft 12 organisaties sportmateriaal

lees ook ...

Surveillance Pikin Saron opgevoerd; mosterd na de maaltijd

Een gemengd team van de politie Regio Midden heeft in de periode van maandag 8 mei tot en met zondag 21 mei jongstleden, de surveillance in het ressort Zanderij, in het bijzonder in de omgeving van Pi...

Het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS) heeft op woensdag 14 april 2021 aan 12 buurt- en sportorganisaties die op basis van een toetsing waren geselecteerd,  sportmateriaal overhandigd. De overdracht vond plaats in het Anthony Nesty Indoor Stadion. Met deze donatie wil het ministerie, in deze het directoraat Sportzaken, een bijdrage leveren aan het bevorderen van een gezonde levensstijl. 

Het ministerie zegt dat het belangrijk is  om de organisaties die zich bezighouden met sport en spel in de samenleving, een steun in de rug te geven. Het land heeft te kampen met financiële problemen, maar het ministerie probeert zoveel als mogelijk alle aanvragen goed te keuren. Het materiaal is ook gevarieerd, zodat en ieder aan zijn trekken komt.

De sportvereningen, NGO’s en stichtingen die sportmateriaal ontvingen, zijn: volleybalvereninging SVV, General Boys, The Boys Foundation, Stichting Maw Ku Maw, Jongeren Organisatie Boto Pasi, SV Voorwaarts, Atletiek Sport, VV Prako Boys, SV Leo Victor, Stg Weid Mijn Lammeren, Sociaal Groep Anders dan Anders.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinisterie ROS geeft 12 organisaties sportmateriaal