woensdag 21 april 2021
27.1C
Paramaribo
10.9C
Amsterdam
0
(0)

Ministerie EZ verzorgt training ‘Ondernemerschap’ in Brokopondo

lees ook ...

Ziekenhuis patiënten positief getest op covid-19

De ziekenhuizen hebben een weerspiegeling van de covid-19 besmetting ervaren. Directeur Manodj Hindori de algemeen directeur van het St. Vincentius ziekenhuis heeft dit bevestigd voor zijn instelling....

In het district Brokopondo is de training ‘Ondernemerschap’ gratis verzorgd voor 28 Bestuursopzichters.(BO). Dit naar aanleiding van de toezegging van Minister Saskia Walden van EZ bij haar bezoek aan districtscommissaris Ludwig Mendelzoon. Het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie (EZ) traint startende en doorstartende ondernemers in verschillende facetten van ondernemerschap omdat ondernemers een belangrijke bijdrage leveren aan de groei van de economie.

De BO’s zijn getraind met als doel ondernemers in hun directe omgeving te identificeren, inspireren en in contact te brengen met medewerkers van de dependance aldaar, zodat zij ook getraind kunnen worden. Deze driedaagse training die van 20 januari tot en met 22 januari verzorgd werd, is het eerste project van het Ministerie in samenwerking met het Districtscommissariaat van Brokopondo.

Trainer Rudolf Pavion, die tevens coördinator is van de dependance Brokopondo is zeer tevreden over de deelnemers. Hij heeft hen als uitdaging meegegeven om elk ten minste twee ondernemers te identificeren en te begeleiden. Volgens DC Mendelzoon is deze ondernemerschapstraining één van de vele trainingen, die zal bijdrage aan het stimuleren van het ondernemerschap in het district.

Na afloop van de training mochten de deelnemers een certificaat in ontvangst nemen.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinisterie EZ verzorgt training 'Ondernemerschap' in Brokopondo