vrijdag 2 december 2022
24.7 C
Paramaribo
2.6 C
Amsterdam
0
(0)

Ministerie EZ helpt ondernemers met online registratie covidsteun

lees ook ...

Workshop launched on “Organization and Transformation ...

The workshop titled "Organization and Transformation Timber Sector" will be held on December 2 and 3, 2022, under the auspices of the presidential task force, which was established on September 6, 202...

Het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie (EZ) gaat in het kader van de online registratie voor de COVID-19 steun assistentie bieden aan kleine en middelgrote ondernemers (KMO’s) in de districten en binnenland, die niet instaat zijn om zelf online de registratie te doen. De regering biedt deze COVID-19 steun aan personen en bedrijven, die als gevolg van de COVID-19 pandemie, minder inkomen hebben en daardoor in financiële nood verkeren.

De assistentie van het ministerie van EZ met de online registratie van ondernemers en bedrijven zal  telefonisch geschieden. In het uiterste geval ook fysiek van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 14.00 uur in de periode 1-15 februari 2021. Ondernemers en bedrijven die assistentie nodig hebben met de online registratie, moeten eerst telefonisch een afspraak maken met de afdeling van het ministerie van EZ in desbetreffende district.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinisterie EZ helpt ondernemers met online registratie covidsteun