Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Ministerie AW&J start jongeren project

Geplaatst

op

Unnamed

Met als doen het versterken en of bijbrengen van de nodige hard skills en soft skills van voornamelijk werkloze jeugdigen ten einde hun kansen voor het vinden van een baan te vergroten, heeft het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid en jeugdzaken (AW&J) het project getart: “Van grassroot tot ondernemer”.

Jongeren tussen 16 en 24 jaar die niet schoolgaand zijn, werkloos zijn en willen ondernemen kunnen deelnemen aan dit project. In verschillende districten in Suriname zullen de trainingen worden verzorgd.

Het project is volgens het ministerie bij de Basic Needs Trust Fund (BNTF) ingediend. Het wordt hiernaast gefinancierd door de Caribbean Development Bank (CDB). De duur van het project is gesteld op november 2020 tot en met juni 2021.

Culturu.com

1 Reactie
1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Roepia
dinsdag 3 november 2020 07:57

Wat een tijdverspilling zou ik zeggen. Deze vrouw van een minister lanceert plotseling 1 of andere idiote program.Vanaf haar aantreden is ze onzichtbaar . Ze hadden vanaf begin al die ministers moeten voorstellen, hij of zij is minister van …. , en tevens neef of nicht van santhoki of van die dikkop . Bij pl wisten we het meteen, vader heeft domkop van een zoon voorgedragen,namens sardjoe, als minister. Wat er gebeuren moet,is vervloekte kiesstelsel afschaffen, kan niet zo zijn dat een paar honderd stemmen uit 1 of andere dorp kunnen beslissen in dna . Trouwens waar is de dna,alles… Lees verder »

Laatst bewerkt op 21 dagen geleden door Roepia

Suriname

Guyanese president Irfaan Ali gearriveerd in Suriname

Geplaatst

op

Guyanese President Aangekomen

Irfaan Ali, de president van buurland Guyana, is gisteren gearriveerd in Suriname. Het Guyanese staatshoofd is samen met first lady, Arya Ali, en zijn delegatie geland op de Johan Adolf Pengel International airport. De president vertoeft in het land in het kader van 45 jaar staatkundige onafhankelijkheid.

Op Zanderij is president Ali ontvangen door onder andere minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking, minister Kenneth Amoksi van Justitie en Politie, minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken en de districtscommissaris van Para, Marlene Joden.

Later vandaag zal president Ali ontvangen worden door president Chan Santokhi. Hierna zal er een persmoment zijn met beide presidenten. Suriname en Guyana hebben reeds jarenlang een bilaterale samenwerking.

Culturu.com

Lees verder

Suriname

Wegomlegging op woensdag 25 november

Geplaatst

op

20201123 191257

De afdeling Public Relations van het Korps Politie Suriname laat weten dat in het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,  het Korps Politie Suriname bekend maakt dat op  de navolgende kruisingen het verkeer middels verkeersborden zal worden omgelegd t.w.: 

1.Op woensdag 25 november omstreeks 00.00 uur tot 08.00 uur worden de navolgende wegomleggingen gepleegd (kleine omlegging) te weten:

1. Grote Combéweg / Henk Arronstraat.

2. Roseveltkade / Kleine Waterstraat.

 

  1. Omstreeks 08.00 uur tot 18.00 uur wordt de grote wegomlegging ingesteld met de navolgende kruisingen te weten:

1. Tourtonnelaan/ Henk Arronstraat

2. Mr. F. Lim A Po- / Noorderkerkstraat

3. Mr. F. Lim A Po- / Watermolenstraat

4. Mr. F. Lim A Po- / Mirandastraat

5. Koninginne- / Prins Hendrikstraat

6. Koninginne-/ Julianastraat

7. Mahonylaan/ Louiselaan **(extra afsluiting Louiselaan/ Roseveldtkade)

8. Sommelsdijckstraat/ Grote Combéweg

9. Sommelsdijck-/ Kleine Waterstraat (Rietbergplein)

Op de weggebruikers wordt het beroep gedaan met de in te stellen verkeersomleggingen rekening te houden en de aanwijzingen van de Politie ter plaatse stipt op te volgen.

Gelet op de Covid-19 pandemie wordt het beroep gedaan op de Surinaamse bevolking casu quo leefgemeenschap om de activiteiten rond dit heuglijk feit via de media te volgen. Uw gezondheid en dat van anderen staat centraal.

Tot zover de bekendmaking van het Korps Politie Suriname  –  culturu.com

Lees verder

Meest gelezen