vrijdag 2 december 2022
24.7 C
Paramaribo
2.6 C
Amsterdam
0
(0)

Minister Walden ontvangt Proefschrift over Privacy Arbeidsrelaties

lees ook ...

Bouva: When will we have a finance minister?

During yesterday's discussion of the Production Credit Fund Act, Assembly member Melvin Bouva (NDP) inquired about the Minister of Finance for the hundredth time. The president has yet to choose a new...

Maitrie Chotoe, docent aan de Anton de Kom Universiteit van Suriname is gepromoveerd op haar onderzoek naar ‘Het recht op privacy in de arbeidsrelatie in Suriname’. Zij bood minister Saskia Walden van Economische Zaken op dinsdag 9 maart 2021, het boekwerk met bovengenoemde titel aan. Mevrouw Chotoe bood het boek aan als blijk van waardering voor de door het ministerie verleende medewerking tijdens haar onderzoek.

Chotoe rondde op 18 december 2020 haar promotieonderzoek succesvol af aan de Universiteit van Utrecht. Dit proefschrift zal waarschijnlijk van nut zijn bij de behandeling van de ontwerpwet Bescherming Privacy en Persoonsgegevens, die binnenkort in De Nationale Assemblee plaatsvindt. De rechtspositie van de werknemer en wat het voor de werkgever inhoudt wordt in het boek behandeld.

Minister Walden zegt dat zij het zeer op prijs stelt dat de schrijver zich heeft ingespannen voor het schrijven van dit boek. “Boeken zijn belangrijk voor referentie”, zegt de bewindsvrouw. De  EZ-minister zegt dat informatie die van toepassing is op Intellectuele Eigendommen zeker door het ministerie zal worden gebruikt. Het is volgens de bewindsvrouw van eminent belang om te weten dat je informatie veilig is in de handen van derden, waarbij vertrouwen nodig is. De minister zegt zeker gebruik te zullen maken van de aangeboden ondersteuning, welke door de schrijfster is geboden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinister Walden ontvangt Proefschrift over Privacy Arbeidsrelaties