dinsdag 7 februari 2023
23.8 C
Paramaribo
3.2 C
Amsterdam
2
(1)

Minister Walden niet naar Dubai zegt CDS

lees ook ...

Commissie Collectieve rechten inheemsen en tribale volken ge...

Minister Gracia Emanuël van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS) heeft donderdag de commissie Collectieve Rechten Inheemsen en Tribale Volken geïnstalleerd. De commissie wordt belast met het begeleid...

In de afgelopen dagen heeft een bericht zich de ronde gedaan in de samenleving betreffende een dienstreis van de minister en directieleden van Economische Zaken Ondernemerschap en Technologische Innovatie (EZOTI) naar Dubai. Echter berust deze informatie niet op waarheid. Indien gewenst kunt u voor correcte informatie of verdere details contact opnemen met het ministerie van EZOTI. Dit maakt de communicatiedienst Suriname bekend.

Het is dan toch wel de vraag waar minister Walden naar toe is, want in een bericht over controlewerkzaamheden van de Economische Controledienst van het ministerie van Economische Zaken, wordt er door de communicatiedienst Suriname, gewag van gemaakt dat minister Kuldiepsingh van AW&J waarneemt voor minister Walden van Economische Zaken.

Het zou van wijsheid hebben getuigd als de communicatiedienst direct bij de Dubai-ontkenning had bekendgemaakt waar zij dan wel is, om zodoende speculaties te voorkomen. Nu weet de bevolking nog niets vooral omdat er in het ‘nep’ bericht sprake is van USD 88.000 accomodatie inclusief daggelden.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinister Walden niet naar Dubai zegt CDS