vrijdag 29 maart 2024
24 C
Paramaribo
9.3 C
Amsterdam
2
(1)

Minister Walden niet naar Dubai zegt CDS

lees ook ...

Geen uitbraak van buikgriep en pokken

Pokken en buikgriep komen nu voor in de gemeenschap, maar Drs. Vern Nanhoe, waarnemend hoofd Epidemiologie van het Bureau Openbare Gezondheidszorg zegt dat de verhoogde stijging niet alarmerend is. Na...

In de afgelopen dagen heeft een bericht zich de ronde gedaan in de samenleving betreffende een dienstreis van de minister en directieleden van Economische Zaken Ondernemerschap en Technologische Innovatie (EZOTI) naar Dubai. Echter berust deze informatie niet op waarheid. Indien gewenst kunt u voor correcte informatie of verdere details contact opnemen met het ministerie van EZOTI. Dit maakt de communicatiedienst Suriname bekend.

Het is dan toch wel de vraag waar minister Walden naar toe is, want in een bericht over controlewerkzaamheden van de Economische Controledienst van het ministerie van Economische Zaken, wordt er door de communicatiedienst Suriname, gewag van gemaakt dat minister Kuldiepsingh van AW&J waarneemt voor minister Walden van Economische Zaken.

Het zou van wijsheid hebben getuigd als de communicatiedienst direct bij de Dubai-ontkenning had bekendgemaakt waar zij dan wel is, om zodoende speculaties te voorkomen. Nu weet de bevolking nog niets vooral omdat er in het ‘nep’ bericht sprake is van USD 88.000 accomodatie inclusief daggelden.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinister Walden niet naar Dubai zegt CDS