maandag 8 augustus 2022
26.6 C
Paramaribo
16.6 C
Amsterdam
1
(1)

Minister Walden bezoekt Bureau Intellectuele Eigendommen

lees ook ...

Social Army benadert regering om bouwkavels voor haar leden

De Stichting Social Army werd in 2019 opgericht en doet sociale projecten in de samenleving sinds 2019. In 2019 deden ze alleen al 19 projecten. De stichting bestaat geheel uit jongeren. De projecten ...

Het Bureau Intellectuele Eigendommen (BIE) dat handels- en fabrieksmerken registreert, kreeg op maandag 23 november bezoek van minister Saskia Walden van Economische Zaken. 

 De bescherming van Intellectuele Eigendommen  is belangrijk voor  de lokale ondernemer als voor de buitenlandse investeerder. Minister Walden zei dat  het Bureau Intellectuele Eigendommen een belangrijke rol vervult in de groeifase van de economie van het land.

Tijdens haar werkbezoek aan het Bureau kreeg minister Walden een rondleiding waarna er een presentatie volgde over de taken en werkzaamheden van het BIE. De op handen zijnde concept prioriteitswetten, passeerden daarbij ook de revue.

Behalve het registreren van handels – en fabrieksmerken, verschaft het Bureau Intellectuele Eigendommen ook juridische informatie inzake het Intellectuele Eigendom. Het Bureau is verder ook verantwoordelijk voor de implementatie van wettelijke regelingen en verdragen met betrekking tot Intelectuele eigendommen alsook voor  de publicatie van regelgeving betreffende Industriële Eigendommen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinister Walden bezoekt Bureau Intellectuele Eigendommen