zaterdag 16 januari 2021
25 C
Paramaribo
1.9 C
Amsterdam
1
(1)

Minister Walden bezoekt Bureau Intellectuele Eigendommen

lees ook ...

Nieuwe directeur bij ministerie van Volksgezondheid

Minister van Volksgezondheid, Amar Ramadhin maakte zojuist bekend op de Covid-persconferentie dat Rakesh Gajadhar Sukul is benoemd tot de nieuwe directeur van het ministerie. “Hij is arts en zal bi...

Het Bureau Intellectuele Eigendommen (BIE) dat handels- en fabrieksmerken registreert, kreeg op maandag 23 november bezoek van minister Saskia Walden van Economische Zaken. 

 De bescherming van Intellectuele Eigendommen  is belangrijk voor  de lokale ondernemer als voor de buitenlandse investeerder. Minister Walden zei dat  het Bureau Intellectuele Eigendommen een belangrijke rol vervult in de groeifase van de economie van het land.

Tijdens haar werkbezoek aan het Bureau kreeg minister Walden een rondleiding waarna er een presentatie volgde over de taken en werkzaamheden van het BIE. De op handen zijnde concept prioriteitswetten, passeerden daarbij ook de revue.

Behalve het registreren van handels – en fabrieksmerken, verschaft het Bureau Intellectuele Eigendommen ook juridische informatie inzake het Intellectuele Eigendom. Het Bureau is verder ook verantwoordelijk voor de implementatie van wettelijke regelingen en verdragen met betrekking tot Intelectuele eigendommen alsook voor  de publicatie van regelgeving betreffende Industriële Eigendommen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- advertentie --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

-- advertentie --

meer Suriname

Jaarlijkse herdenking Trefossa met hoogwaardigheidsbekleders

De 105e geboortedag van d...

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

B. Chotelall houdt verkoopdag

Suriname registreert 126ste coronadode

Waterkant krijgt nieuw aanzicht

Home Suriname Minister Walden bezoekt Bureau Intellectuele Eigendommen