donderdag 8 december 2022
30.2 C
Paramaribo
3.9 C
Amsterdam
0
(0)

Minister Volksgezondheid stelt Crisisteam B.O.G in

lees ook ...

A delegation from Brazil’s ABC is in Suriname on busin...

In order to carry out the technical cooperation between Suriname and Brazil, a delegation from the Brazilian Cooperation Agency (ABC) led by ambassador Raphael de Azeredo is in Suriname for a working ...

In verband met de recente brand op het terrein van het Bureau Openbare Gezondheidszorg (B.O.G) heeft het Ministerie van Volksgezondheid op 5 juli 2021 een Crisis Team B.O.G.  samengesteld.  Dit Crisis Team werd vandaag 16 juli door de Minister van Volksgezondheid, Drs. A.Ramadhin geïnstalleerd.

De doelstellingen en taken van dit team zijn: Het opruimen van het afgebrande pand; het beoordelen en in kaart brengen van de status van de overige gebouwen(slopen/renoveren); het in kaart brengen van de terreinen, de huidige infrastructuur en inrichting van deze terreinen;advies uit te brengen over het vervolgtraject waaronder renovatie, nieuwbouw, inrichting, aanpassing infrastructuur enz.

In de voorlopige samenstelling van het Crisis Team zitten vertegenwoordigers van:

Het Ministerie van Volksgezondheid: dhr. Ramadhin Adjai, Health Disaster Coördinator; Milieu Inspectie:mw. Cheuk-A Lam Stephanie; Technische Dienst B.O.G:dhr. Doorson Guilliano; Het Ministerie van Openbare Werken:dhr. Rondney Bouterse; Het N.I.M.O.S:mw. Steffany Wijngaarde; Het Ministerie van Volksgezondheid:dhr. Ameet Binda, Communicatie Coördinator; Het Ministerie van Arbeid:dhr. Sedjo Marc, arbeidsinspecteur en dhr. Previn Mahabier, contruction specialist PIU-HSIP.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinister Volksgezondheid stelt Crisisteam B.O.G in