woensdag 10 augustus 2022
32.6 C
Paramaribo
27.7 C
Amsterdam
0
(0)

Minister Somohardjo van Binnenlandse Zaken bezoekt CBB

lees ook ...

Presumably Dereliction of Duty

In the case of Chief Inspectors Raoul Hellings and Sergio Gentle, there is reasonable suspicion that they have committed serious neglect of duty or a serious criminal offence. The parliament was infor...

Minister Bronto Somohardjo bezocht  op 21 juli, het Centraal Bureau voor Burgerzaken (CBB) aan de Jagernath Lachmonstraat. Hij werd daarbij vergezeld door de directeur van het CBB Anastatia Kanapé-Pokie en de directeur van Bnnenlandse Zaken Nasier Eskak.

De verschillende afdelingen werden bezocht en toegesprokenH het doel van het bezoek was om de knelpunten aan te horen op de afdelingen en waar mogelijk op te lossen. Het hoofdkantoor van CBB herbergt 25 afdelingen plus BvB flora.

De bezochte afdelingen waren: Religieuze huwelijken, Stamboom, Inspectie, Nationaliteiten, CMV, Register Kamer, CPK, Agenda, Vreemdelingen Registratie, Straatnamen en Borden,  CBA Bewaking, ID, Pastpoorten, Co. BvB’s, Binderij, Juristen, Voorlichting, Co. BR en Rekesten, Interne Controle, Legger, Statistiek, ICT, Financiele Zaken en Huishoudelijke Zaken, A&V en het Secretariaat van de directeur van CBB.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinister Somohardjo van Binnenlandse Zaken bezoekt CBB