vrijdag 29 maart 2024
29 C
Paramaribo
9.8 C
Amsterdam
0
(0)

Minister Somohardjo van Binnenlandse Zaken bezoekt CBB

lees ook ...

Schietincident op feestje: militair raakt jongeman in buikst...

Op een feestje in Winti Wai heeft een militair, G.L. (36), zondag geschoten op N.K. (18), waarbij hij hem in de buikstreek raakte. De aanleiding was dat de man op zoek was naar zijn dochter en haar za...

Minister Bronto Somohardjo bezocht  op 21 juli, het Centraal Bureau voor Burgerzaken (CBB) aan de Jagernath Lachmonstraat. Hij werd daarbij vergezeld door de directeur van het CBB Anastatia Kanapé-Pokie en de directeur van Bnnenlandse Zaken Nasier Eskak.

De verschillende afdelingen werden bezocht en toegesprokenH het doel van het bezoek was om de knelpunten aan te horen op de afdelingen en waar mogelijk op te lossen. Het hoofdkantoor van CBB herbergt 25 afdelingen plus BvB flora.

De bezochte afdelingen waren: Religieuze huwelijken, Stamboom, Inspectie, Nationaliteiten, CMV, Register Kamer, CPK, Agenda, Vreemdelingen Registratie, Straatnamen en Borden,  CBA Bewaking, ID, Pastpoorten, Co. BvB’s, Binderij, Juristen, Voorlichting, Co. BR en Rekesten, Interne Controle, Legger, Statistiek, ICT, Financiele Zaken en Huishoudelijke Zaken, A&V en het Secretariaat van de directeur van CBB.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinister Somohardjo van Binnenlandse Zaken bezoekt CBB