vrijdag 2 december 2022
25 C
Paramaribo
2.8 C
Amsterdam
0
(0)

Minister Somohardjo praat met UNDP-topman

lees ook ...

NPS Brokopondo has a new board; the party must improve its s...

Since Saturday, a new board has been in place for the upcoming three years at NPS Brokopondo. Ligeon Wens, the chairman, has been chosen again. Gregory Rusland, CEO of the NPS, underlined in his speec...

Minister Bronto Somohardjo van Binnenlandse Zaken had afgelopen donderdag een  virtuele ontmoeting met de UNDP Director voor Latijns-Amerika en het Caribisch Gebied, Luis Felipe Lopez-Calva. Tijdens de ontmoeting is er onder andere gesproken over de verdere samenwerking tussen het ministerie van Binnenlandse Zaken en de UNDP.

In de afgelopen vijf jaren zijn er diverse projecten uitgevoerd met ondersteuning van de UNDP.  In aansluiting hierop zijn tijdens de virtuele meeting, de beleidsgebieden ‘Verkiezingen’ en ‘Bureau Gender Aangelegenheden’ besproken. Het ministerie heeft voor beide beleidsgebieden aangegeven vooral institutionele versterking en technische assistentie nodig te hebben.

De Regionale UNDP-topman houdt gedurende twee dagen verschillende virtuele sessies met diverse ministeries om de samenwerking met de UNDP te evalueren en de verdere voortgang te bespreken.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinister Somohardjo praat met UNDP-topman