vrijdag 31 maart 2023
24.4 C
Paramaribo
10.5 C
Amsterdam
0
(0)

Minister Somohardjo naar conferentie in Cairo

lees ook ...

A minimum hourly rate establishes the base of your salary

The minimum hourly wage should not be viewed by Surinamese people as a paycheck that can be used for anything, according to Minister Steven Mac Andrew of Labour, Employment, and Youth Affairs. The Sur...

Minister Bronto Somohardjo van Binnenlandse Zaken, onder wie het beleidsgebied gender valt, neemt van 6 tot en met 8 juli in Caïro, Egypte deel aan de 8e ministeriële conferentie over vrouwen. De conferentie is georganiseerd door de Organization of Islamic Cooperation (OIC). Minister Somohardjo kwam vanmiddag aan in de Egyptische hoofdstad.

Het doel van de ministeriële conferentie is de positie van vrouwen en meisjes te bespreken in de OIC lidstaten. Er zal stil gestaan worden bij nationale, regionale en internationale inspanningen ter verbetering van hun lot, en in te spelen op hun speciale behoeften te midden van de Covid-19-pandemie.

“Als moslim vind ik het een eer om onze natie te mogen vertegenwoordigen bij deze 8e ministeriële conferentie in Egypte. Wij als moslims leren dat het paradijs aan de voeten van de moeder ligt, dat geeft aan dat wij aandacht moeten hebben voor alles wat met het welzijn van de vrouw te maken heeft.”

Door de coronapandemie zijn de inkomsten van de vrouwen, in het bijzonder van de alleenstaande moeder, drastisch verminderd en wij moeten daar oplossingen voor vinden”, stelt Somohardjo. Minister Somohardjo keert vrijdag terug naar Suriname.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

4 REACTIES

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinister Somohardjo naar conferentie in Cairo