maandag 24 juni 2024
23.6 C
Paramaribo
17.7 C
Amsterdam
0
(0)

Minister Somohardjo belooft spoedige oplossing achterstallige betalingen bij DNV

lees ook ...

Geen staking meer bij BOG door tussenkomst rechter

De staking bij het Bureau Openbare Gezondheidszorg (BOG) is volledig stopgezet door een besluit van de rechter. Partijen zijn akkoord gegaan om verder te   onderhandelen. Het ministerie van Volksgezon...

Minister Bronto Somohardjo van Binnenlandse Zaken (BiZa) heeft aangekondigd dat er snel een oplossing komt voor de achterstallige betaling van voedingsgelden aan medewerkers van het Directoraat Nationale Veiligheid (DNV). De minister erkent dat er al geruime tijd vertraging is bij het uitbetalen van deze gelden.

Op instructie van de president heeft Somohardjo alle betrokken partijen bijeengeroepen om de impasse te doorbreken. Hij heeft toegezegd dat hij alles in het werk zal stellen om zo snel mogelijk de achterstallige betalingen te verrichten.

Somohardjo benadrukt dat de DNV-medewerkers bijzonder goed werk verrichten en niet tekort mogen worden gedaan. “Ze zijn loyaal aan de dienst, klagen niet snel en verdienen wat hen toekomt,” aldus de minister. Hij voegt eraan toe dat dit ook de mening van de president is.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinister Somohardjo belooft spoedige oplossing achterstallige betalingen bij DNV