maandag 15 augustus 2022
28.7 C
Paramaribo
24.8 C
Amsterdam
4.5
(2)

Minister Sewdien bezoekt proeftuinen in Commewijne

lees ook ...

Nederlandse ambassadeur en dc Bhola bespreken samenwerkingsg...

Districtscommissaris Ricardo Bhola van Paramaribo-Noordoost heeft woensdag een beleefdheidsbezoek gebracht aan ambassadeur Henk van der Zwan van het Koninkrijk der Nederlanden. Er is over verschillend...

De minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij Prahlad Sewdien, is sinds zijn aantreden een bezige bij. Zo oriënteert hij zich geregeld in de verschillend districten bij de verschillende bedrijven die zich met Landbouw, Veeteelt en Visserij bezighouden. Ook is er via het ministerie gezorgd voor een ‘Matching Grant Facility’ voor personen in de agrarische sector waarbij de beste bedrijfsplannen worden beloond met een financiële bijdrage. Gisteren 19 maart 2021 was minister Prahlad Sewdien van het ministerie van LVV op oriëntatiebezoek in het district Commewijne.

De bewindsman bezocht onder meer enkele LVV- proeftuinen om de staat waar in die verkeren na te gaan. Hij bracht verder samen met zijn LVV-delegatie een bezoek aan Lall Farms en een particulier modelbedrijf. Het werkbezoek werd afgesloten op de Visrokerij te Nieuw Amsterdam, alwaar hij een meeting had met de vissers van het Visserij Centrum Commewijne, VCC.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinister Sewdien bezoekt proeftuinen in Commewijne