dinsdag 6 december 2022
24.4 C
Paramaribo
4.3 C
Amsterdam
3.5
(2)

Minister Saskia Walden in Zoom meeting met de Wereldbank

lees ook ...

The cost of buses and boats won’t increase

Due to the increase in fuel prices, the National Transport Company, the Organization of Bus and Boat Holders in Suriname, and the Private Line Bus Holders Organization will all receive subsidies. The ...

Minister Saskia Walden van  Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie (Min. EZ) had op donderdag 14 Januari een zoom meeting met specialisten van de Wereld Bank in verband met de implementatie van het Competitiveness and Sector Diversification Project. Tijdens dit onderhoud presenteerde de minister haar team van adviseurs en sprak met de afgevaardigden van de Wereldbank(WB) over de voortzetting van de in voorbereiding zijnde WB-projecten en de beschikbare financiering.

De bewindsvrouw en haar team gaven aan op welke onderdelen van de WB-projecten het ministerie zich de komende jaren zal richten. Er zal onder andere een actieplan worden uitgezet met als doel verbetering en ondersteuning te bieden aan Kleine en Middelgrote Ondernemingen en het ondernemingsklimaat aantrekkelijker te maken.

De meeting was er ook op gericht uitvoerende instanties en andere betrokken partijen te begeleiden bij de verschillende projecten waarvoor de Wereld Bank de beschikbare financiering verstrekt. De WB-specialisten gingen in op de processen en procedures van ‘procurement, ease of doing business en Investment growth’ en zeiden ‘ready’ te zijn om Suriname te begeleiden en te helpen met de diversificatie en groei van de economie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinister Saskia Walden in Zoom meeting met de Wereldbank