zondag 14 april 2024
25 C
Paramaribo
10.1 C
Amsterdam
3.8
(6)

Minister Saskia Walden dient haar ontslag in

lees ook ...

Nieuwe impuls voor cultureel erfgoed Paramaribo met lening v...

De Inter-Amerikaanse Ontwikkelingsbank (IDB) heeft onlangs een lening van US$30 miljoen goedgekeurd om Suriname te ondersteunen bij het revitaliseren van het stedelijk erfgoed van Paramaribo. Dit init...

Minister Saskia Walden van  Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie (EZ, heeft haar ontslag ingediend bij president Chandrikapersad Santokhi. Dat bevestigde zij bij Apinti TV.

Zij lichtte haar beslissing toe: “Al enige tijd heb ik aangegeven mijn portefeuille ter beschikking te stellen van de president. De ministers hebben ook het recht om hun portefeuille terug te geven. Van dat recht heb ik schriftelijk onderbouwd gebruik gemaakt”, liet Walden weten. Naar haar zeggen vindt de overdracht deze week plaats. Walden is na haar terugkeer uit Dubai al enkele weken met verlof. Minister Rishma Kuldipsingh neemt al een tijdje waar op EZ.

Walden, die uit de VHP komt, blijft beschikbaar voor de regering. “Ik blijf beschikbaar voor de regering indien nodig en zal me dienstbaar stellen ten behoeve van de gemeenschap om de duurzame economische ontwikkeling ter hand te nemen.Ik heb een accountant en financiële achtergrond. Daarnaast ben ik één van de drie certified Fraud Examiners in Suriname. Ik zal mijn bijdrage blijven leveren op deze gebieden.”

De regering is al een tijdje bezig met evaluaties van de ministers. Waar nodig komt er een reshuffeling.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinister Saskia Walden dient haar ontslag in