vrijdag 9 december 2022
28.9 C
Paramaribo
1.9 C
Amsterdam
5
(1)

Minister ROS en Bordo ontkennen geschenk

lees ook ...

Politiekorps versterkt met 281 manschappen

281 personen hebben met goed gevolg de Elementaire Politie Opleiding van het Korps Politie Suriname (KPS) afgerond. Zij werden woensdag door waarnemend procureur-generaal (pg) Garcia Paragsingh op het...

Er blijkt een bericht de ronde te doen op een sociaal platform dat suggereert dat de minister van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS), een auto zou hebben gekocht voor Joël Martinus (alias Bordo), directeur van  het NIS en bestuurslid van de politieke partij ABOP. De minister reageert hier via haar persoonlijk account als volgt op:

“G’middag Suriname! Via social media gaat er een bericht rond dat de minister van ROS Gracia Emanuël een auto van het merk Toyota Prado voor directeur NIS Joël Martinus, bijnaam Bordo, zou hebben gekocht. De minister heeft deze berichten ook via social media gezien en geeft hierbij aan dat deze aankoop nimmer het geval is geweest. De minister van ROS distantieert zich bij deze van de valse berichtgeving.”

Hieronder volgt de reactie van Joël Martinus op een persoonlijk account waarbij hij zich bijvoorbaat verontschuldigd voor zijn grofheid.

“Goedemiddag FB vrienden, sorry dat ik op zo een manier ga reageren,maar ik zie een bericht op social media,dat de minister van RO een PRADO 2018 voor mij heeft gekocht. Wat ik aan jullie wil zeggen is dat het niet op WAARHEID berust. In mijn leven heb ik al 49 auto’s gekocht en mijn 50ste auto zal nooit een Toyota Prado zijn omdat het niet mijn level is en wat ik ook wil zeggen is; als jullie geen nieuws hebben om te plaatsen dan “OE DIEK OE NOSSO DAW POTIE”. Ik kan groot praten omdat ik niet van de regering profiteer. Zelf mijn SALARIS als DIRECTEUR neem ik niet in ontvangst.”

Tot zover de reactie van de minister van ROS en Bordo over de vermeende gift die  Bordo van de minister zou hebben gekregen. We zijn benieuwd te weten welke Prado waar naar toe is, want waar er rook is, is er meestal vuur.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinister ROS en Bordo ontkennen geschenk