zaterdag 1 april 2023
30 C
Paramaribo
10 C
Amsterdam
0
(0)

Minister roept ex-militairen op zich te vaccineren tegen Covid-19

lees ook ...

Surichange niet betrokken bij malversaties

De Surichange Bank heeft bekendgemaakt, dat de bank op geen enkel manier betrokken is bij onregelmatigheden. Ze zijn absoluut niet betrokken bij een onderzoek van Nederlandse autoriteiten. Er blijken ...

Defensieminister Krishna Mathoera heeft ex-militairen opgeroepen om zich te beschermen tegen het coronavirus door zich te laten vaccineren. De minister bracht vanmorgen een bezoek aan de Stichting re-integratie ex-militairen (SREM) waar een prikpunt speciaal voor deze groep is opgezet. Een groot deel van de ex-militairen valt vanwege hun hoge leeftijd binnen de risicogroep.

“A Covid siki na wan takru siki. Niet eenieder overleeft het. Het laat je naar adem snakken. Met het vaccin hebben we nu een middel, dus no wakti langa. Te veel levens zijn al verloren gegaan en wij willen niemand meer verliezen”, benadrukte minister Mathoera.

Zij voegde eraan toe dat Covid-19 als vijand voor de mens gezien moet worden. De ex-soldaten hadden gedurende hun actieve dienstjaren de taak om te strijden tegen de vijand om zo het land te beschermen. “Het is nu tijd dat jullie ook strijd voeren tegen het Covid-19-virus”, zei Mathoera.

Als bewindvoerder op het ministerie van Defensie is Mathoera al geruime tijd bezig personeelsleden aan te moedigen om het Covid-prikje te nemen. In de komende weken zal zij zich blijven inzetten om militairen te motiveren om zich te laten inenten.

Mathoera doet een beroep op eenieder om zich niet te laten afleiden door onjuiste informatie van derden. Het AstraZeneca-vaccin is goedgekeurd door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en is veilig, zei ze.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinister roept ex-militairen op zich te vaccineren tegen Covid-19