maandag 26 februari 2024
33 C
Paramaribo
5 C
Amsterdam
0
(0)

Minister Ramsaran van TCT verkent Nickerie tijdens kennismakingsbezoek

lees ook ...

Drempelkosten SEH Wageningen tijdelijk opgeschort vanwege ro...

De drempelkosten voor behandeling op de Spoedeisende Hulp (SEH) van het Petronella Ziekenhuis in Wageningen zijn tijdelijk opgeschort, zo maakte minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid gisteren bek...

Minister Uraiqit Ramsaran van Transport, Communicatie en Toerisme (TCT) heeft Nickerie bezocht in het kader van een kennismakingsbezoek. De minister bracht een bezoek aan districtscommissaris (dc) Senrita Gobardhan, waar beide functionarissen in gesprek gingen over onderwerpen die relevant zijn voor het ministerie van TCT. Na deze ontmoeting maakte minister Ramsaran kennis met de werkgroep Toerisme.

Later op de dag bezocht minister Ramsaran ook verschillende afdelingen van zijn ministerie in het district. De MAS, NV Havenbeheer/Port of Nickerie, Canawaima en het vliegveld van Nickerie stonden allemaal op de lijst voor kennismakingsbezoeken van de minister. Dit bezoek markeert de eerste keer dat minister Ramsaran, als bewindsman van TCT, Nickerie aandoet. Eerder had hij als voormalig minister van Sociale Zaken en Volkshuisvesting ons district bezocht.

Minister Ramsaran heeft diverse besprekingen gevoerd. Foto: Facebook

Bij aankomst bij Canawaima werd het team verwelkomd door Terminal Manager de heer Daniels. In zijn kantoor werden diverse onderwerpen besproken met betrekking tot de veerdienst tussen Suriname en Guyana. Vervolgens volgde een rondleiding langs de operationele diensten en de belastingvrije winkels die ter plaatse aanwezig waren.

Het gemengde team, onder leiding van de dc, bestond onder andere uit vertegenwoordigers van TCT, DR, de werkgroep Toerisme, de Bestuursdienst, en een afgevaardigde van het Kabinet van de President.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinister Ramsaran van TCT verkent Nickerie tijdens kennismakingsbezoek