woensdag 6 december 2023
23.9 C
Paramaribo
3.5 C
Amsterdam
0
(0)

Minister Ramsaran deelt eerste Moni Karta uit in Wanica

lees ook ...

Dodelijk ongeluk: tractor overrijdt werknemer in rijstareaal...

Op vrijdag 1 december 2023, rond 12.00 uur 's middags, is de 56-jarige combine-operator M.H. tijdens landbouwwerkzaamheden in een rijstareaal te Sabana, in de omgeving van Prins Benardpolder, dodelijk...

De langverwachte distributie van de Moni Karta in het district Wanica is op maandag 2 oktober 2023 officieel van start gegaan. Minister Uraiqit Ramsaran van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (Sozavo) was aanwezig op de distributielocatie te Lelydorp om persoonlijk deel te nemen aan het distributieproces.

Tijdens zijn toespraak tot de aanwezigen vroeg minister Ramsaran om geduld en begrip. Hij benadrukte dat er met man en macht wordt gewerkt om de samenleving zo snel mogelijk tegemoet te komen in het verlichten van de financiële nood waarin velen momenteel verkeren. Het viel de eer te beurt aan de minister om als eerste de Social Beneficiary Moni Karta uit te reiken in het district Wanica.

Het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting zal het acute distributieprogramma voortzetten. Alle aanvragers van de koopkrachtversterking in het district Wanica, die een sms-bericht van het ministerie hebben ontvangen, worden verzocht om de Social Beneficiary Moni Karta op te halen op de distributielocaties. Deze locaties zijn het Commissariaat Leiding 8, Commissariaat Lelydorp aan de Tawajariweg en Winkelcentrum Ramdas te Koewarasan.

De distributie van de Moni Karta in het district Wanica zal eindigen op 6 oktober 2023. Het ministerie roept alle gerechtigden op om tijdig gebruik te maken van deze kans om hun financiële situatie te versterken en het hoofd boven water te houden tijdens deze uitdagende periode.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinister Ramsaran deelt eerste Moni Karta uit in Wanica