dinsdag 29 november 2022
25.2 C
Paramaribo
8.9 C
Amsterdam
0
(0)

Minister Ramsaran bezoekt drieling

lees ook ...

Books are provided to IOL by the Bonaire Scholarship

The School Community of Bonaire sent a cargo of Mathematics, Physics, Dutch, English, and Spanish textbooks to the Institute for the Education of Teachers (IOL). The books, which arrived with the mili...

Minister Uraiqit Ramsaran van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (SOZAVO) bracht gistermiddag een bezoek aan moeder Ketlien Barron, die op 2 november 2020 in het Diakonessenhuis een drieling kreeg. De minister overhandigde een geldbedrag en babypakketten voor elk kind aan moeder Barron. Hij feliciteerde de moeder die alleen met haar zoon en de drieling in huis woont “We zijn mevrouw Barron niet vergeten. Een drieling is heel uniek”, zei de bewindsman.

Minister Ramasaran zegt dat dit ook binnen het SOZAVO-armoedebestrijdingsplan valt, waarbij alleenstaande moeders ondersteuning krijgen bij zulke unieke gelegenheden. Moeder Barron is uitgenodigd om zich te komen registreren, waarna het ministerie na zal gaan op welke wijze zij verder ondersteund kan worden. De minister is bewust van het beleid dat gevoerd moet worden, gelet op de situatie waarin het land zich bevindt. Hij geeft aan dat “het ministerie creatief  moet zijn met de weinige middelen die zij heeft, om het volk toch tegemoet te kunnen komen”.

Moeder Barron was blij met het bezoek van de minister. Ze gaf aan dat zij in deze moeilijke tijd de eindjes aan elkaar moet zien te knopen. Ze zegt ondersteuning te krijgen van de vader van de drieling. Ook de samenleving is bereid haar te helpen. Echter is het een uitdaging om aan de spullen te komen, omdat ze in een ver gelegen gebied woont te Accaribo, in het district Para.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinister Ramsaran bezoekt drieling