woensdag 21 februari 2024
32 C
Paramaribo
9 C
Amsterdam
0
(0)

Minister Ramsaran aan het roer van TCT

lees ook ...

Inheemse organisaties protesteren tegen vertraging erkenning...

De directeur van het Kabinet van de President overeen is met VIDS, OSIP (Organisatie van Samenwerkende Inheemse dorpen in Para, Wanica en Commewijne) en Powakka overeengekomen dat vrijdag een besluit ...

Minister Uraqit Ramsaran heeft woensdag 13 december 2023 de leiding overgenomen op het ministerie van Transport, Communicatie en Toerisme (TCT), waar hij het stokje overneemt van Albert Jubithana. Jubithana stelde zijn portefeuille in juli om persoonlijke redenen ter beschikking van president Chandrikapersad Santokhi. Bij zijn afscheidstoespraak op 16 juli 2020 benadrukte Jubithana de toewijding van het ministerie aan diverse uitdagingen, waaronder problemen met het openbaar vervoer.

Ook het tekort aan luchtverkeersleiders dat leidt tot uitwijken van vliegtuigen naar buurlanden, en de voortdurende klachten van de bussector waren enkele uitdagingen. Hij prees het baanbrekende werk van het personeel en hoopte op voortzetting van deze ondersteuning voor zijn opvolger.

Minister Ramsaran erkent de uitdagingen en moedigt zijn team aan: “Ik kan erover meepraten, tijdens de waarneming ben ik hiermee geconfronteerd geraakt. Desalniettemin zullen we met z’n allen deze job wel moeten klaren.” Volgens hem is wederzijdse gunning en ondersteuning cruciaal om het werk te volbrengen.

Ramsaran prees voormalig minister Jubithana voor zijn prestaties en benadrukte dat de gelegde fundamenten niet zullen worden afgebroken, maar eerder verder zullen worden uitgebouwd. Maandag heeft Ramsaran het bewind over Sociale Zaken & Volkshuisvesting overgedragen aan Ines Pané.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinister Ramsaran aan het roer van TCT