zondag 27 november 2022
25 C
Paramaribo
6.9 C
Amsterdam
0
(0)

Minister Ramdin naar Brazilië voor overleg

lees ook ...

SAO lowers the cost of training nursing assistant

On November 28, the Labor Mobilization and Development Foundation (SAO) will begin training nursing assistants. According to director Joyce Lapar, the training has not been offered for a very long per...

De Minister van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking (BIBIS), Albert Ramdin vertrok vanmiddag naar Brazilië voor overleg met collega Carlos Alberto França, Minister van Buitenlandse Zaken van de Federale Republiek Brazilië. Dit bilateraal ministerieel overleg betreft een uitgestelde meeting die wegens de COVID-19 omstandigheden was uitgesteld. De Braziliaanse overheid heeft haar eigen transport ingezet om de dialoog voortgang te laten hebben.

Tijdens het overleg zullen er strategische onderwerpen aan de orde komen waaronder  samenwerking op het gebied van technologie, defensie en veiligheid, energie en luchtvaart. Voorts worden ook de IMF-onderhandelingen besproken en de kandidatuur van Mw. Maytrie Kuldipsingh voor het Inter-Amerikaanse Hof van Mensenrechten.

De intentie om de samenwerking  tussen beide landen te intensiveren en de bilaterale betrekkingen te versterken is bij beide landen aanwezig. In dat kader zijn de voorbereidingen voor het bezoek van President Bolsonaro aan Suriname besproken. Minister Ramdin keert morgen terug van de meeting die plaatsvindt in de hoofdstad Brasilia.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinister Ramdin naar Brazilië voor overleg