zondag 28 mei 2023
27.1 C
Paramaribo
20 C
Amsterdam
0
(0)

Minister Ramdin en Guyanese collega bespreken bilaterale samenwerking

lees ook ...

President Santokhi: Suriname financieel-economisch redelijk ...

Volgens president Chandrikapersad Santokhi verkeert Suriname momenteel in een redelijk stabiele financieel-economische situatie. Tijdens een bijeenkomst met vertegenwoordigers van organisaties en inst...

Minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking (BIBIS), heeft overleg gevoerd met zijn Guyanese tegenhanger, minister van Buitenlandse Zaken en Internationale Samenwerking, Hugh Hilton Todd. Er zijn op 20 april manieren besproken om de bilaterale betrekkingen tussen de twee landen te versterken.

De ministers bevestigden hun toewijding aan het Platform voor Strategische Dialoog en Samenwerking (SDCP) en spraken af om praktische en effectieve samenwerkingsprogramma’s op te zetten die de bevolking van beide landen ten goede zullen komen. Tijdens het overleg werden ook prioritaire gebieden besproken, zoals visvergunningen voor Guyanese vissers en de bouw van de Corantijnbrug.

De samenwerkingsovereenkomst werd reeds getekend in november 2020 tijdens een presidentieel bezoek van Guyana aan Suriname.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinister Ramdin en Guyanese collega bespreken bilaterale samenwerking