donderdag 25 april 2024
24.4 C
Paramaribo
3.7 C
Amsterdam
0
(0)

Minister Ramdin en Guyanese collega bespreken bilaterale samenwerking

lees ook ...

Melisa Fredericks benoemd tot directeur Directoraat Duurzame...

Op 22 april werd Melisa Fredericks officieel aangesteld als de nieuwe directeur van het Directoraat Duurzame Ontwikkeling Inheemsen (DDOI) van het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS)....

Minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking (BIBIS), heeft overleg gevoerd met zijn Guyanese tegenhanger, minister van Buitenlandse Zaken en Internationale Samenwerking, Hugh Hilton Todd. Er zijn op 20 april manieren besproken om de bilaterale betrekkingen tussen de twee landen te versterken.

De ministers bevestigden hun toewijding aan het Platform voor Strategische Dialoog en Samenwerking (SDCP) en spraken af om praktische en effectieve samenwerkingsprogramma’s op te zetten die de bevolking van beide landen ten goede zullen komen. Tijdens het overleg werden ook prioritaire gebieden besproken, zoals visvergunningen voor Guyanese vissers en de bouw van de Corantijnbrug.

De samenwerkingsovereenkomst werd reeds getekend in november 2020 tijdens een presidentieel bezoek van Guyana aan Suriname.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinister Ramdin en Guyanese collega bespreken bilaterale samenwerking