dinsdag 6 december 2022
25 C
Paramaribo
6.1 C
Amsterdam
0
(0)

Minister Ramadhin verdeelt beschermingsmiddelen in Nickerie

lees ook ...

Waar er rook is, is er vuur

Chan Santokhi is president van een regering die transparantie beloofde in al hun beleids-handelingen. Transparantie betekent een heldere doorkijk van zaken, maar in plaats daarvan is alles van deze re...

Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid heeft in Nickerie beschermingsmiddelen geschonken tegen het Covid-19-virus. Hij was op 14 juni in het district aanwezig in het kader van het project ‘Landelijke distributie van voedselpakketten’ van de overheid, dat gecoördineerd wordt vanuit het Bureau Eenheid van het Kabinet van de President. Net als zijn collega’s heeft minister Ramadhin ook voedselpakketten overhandigd in Wageningen.

Hij gaf aan dat de regering bewoners van gebieden die getroffen zijn door wateroverlast ondersteunt met minimale basisgoederen. “Ik ben vandaag hier om ook persoonlijk mijn bijdrage te leveren en te oriënteren in het gebied. Naast andere gebieden hebben we ook in Wageningen te maken met de verspreiding van het Covid-19-virus en los daarvan onder water gelopen gebieden. Het is heel jammer om aan te zien, maar gelukkig zien we dat grote delen van het water is teruggetrokken. Het stemt goed, maar de bedoeling is dat we de samenleving moeten gaan ondersteunen”, zei de bewindsman.

De minister vindt dat deze actie van de regering niet bij een persoonlijke en eenmalige actie zal blijven. “Ik denk dat er een goede en structurele oplossing gevonden moet worden voor dit probleem en dat we ook moeten kijken hoe wij dit probleem in de toekomst kunnen oplossen”, stelde de bewindsman.

Volgens hem moeten mensen zich zoveel mogelijk proberen te houden aan de MoHaNa-maatregelen. Hij hoopt dat de samenleving kan inzien dat de regering in ieder geval denkt aan personen die in nood verkeren en hen niet in de steek laat.

Districtscommissaris (dc) van Kabalebo, Josta Lewis, mocht voor de gemeenschap van Apoera twee ventilatiemeters, 5000 mondkapjes en 80 liters alcohol in ontvangst nemen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinister Ramadhin verdeelt beschermingsmiddelen in Nickerie