zaterdag 21 mei 2022
26.5 C
Paramaribo
13.2 C
Amsterdam
5
(1)

Minister Ramadhin is opgenomen in ziekenhuis met Covid-19 besmetting

lees ook ...

9000 Ha grond van de Kwinti stam aan derden gegeven

Het traditioneel gezag van de Kwinti gemeenschap heeft president Santokhi op 14 mei jongstleden bezocht en hulp gevraagd in een kwestie waarbij er van het dorp Kaaimanston negen duizend hectare grond ...

Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid, is positief getest op het Covid-19-virus. De bewindsman is volledig gevaccineerd met het AstraZeneca-vaccin als een van de éérsten in ons land. Hij  is op advies van medici ter observatie opgenomen in het ziekenhuis. Dit is gisteren tijdens de persconferentie  meegedeeld door  de directeur van Volksgezondheid, Rakesh Gajadhar Sukul.  De recente Covid-19-ontwikkelingen in Suriname waren aan de orde tijdens deze conferentie.

Gistermorgen is bekend geworden, dat de bewindsman positief getest is op het virus. Hij zat in thuisisolatie. Hij heeft te kennen gegeven dat het redelijk goed ging met hem. Sukul kon uit respect voor de privacy van de minister niet veel over zijn gezondheidssituatie zeggen.

De bewindsman werd tijdens de launch van de Covid-19-vaccinatiecampagne op het terrein van de Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) gevaccineerd.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinister Ramadhin is opgenomen in ziekenhuis met Covid-19 besmetting