zaterdag 1 oktober 2022
27.7 C
Paramaribo
11 C
Amsterdam
0
(0)

Minister Ramadhin is geen lid meer van HiSuri

lees ook ...

Weer geen Fernandes brood

Bakkerij Fernandes die vrijdag met de productie was gestart is genoodzaakt om die weer te staken. Maandag en dinsdag zullen er geen brood en banketproducten verkrijgbaar zijn. De leiding van Ferna...

De voorzitter van de Stichting Huisarts Instituut Suriname(HiSuri), John Goedschalk heeft meegedeeld, dat minister Amar Ramadhin  al lang geen lid meer is van het bestuur van  Stichting Huisarts Instituut Suriname. Dit is een reactie op hetgeen Rabin Parmessar onlangs naar voren bracht. De NDP-fractieleider heeft een lijst overlegd met namen van ministers, die volgens hem nevenfuncties hebben.

 De bewindsman heeft zijn  lidmaatschap namens de Vereniging van Medici in Suriname opgezegd, voordat hij de ministersfunctie heeft aanvaard. Dit is  geaccepteerd, zegt Goedschalk. De voorzitter verwacht dat inmiddels de doorhaling van het lidmaatschap doorgevoerd is, in het register van de Kamer van Koophandel en Fabrieken (KKF).

Parmessar kon een uittreksel overleggen in De Nationale Assemblee, waaruit bleek dat de naam van de minister op 8 november nog voorkwam in het register van KKF.

Minister Ramadhin zegt aan de pers, dat hij bedankt had voordat hij minister werd. De functie in het bestuur van HISuri is gekoppeld aan het bestuurslidmaatschap van de Vereniging van Medici in Suriname, waar Ramadhin ook het lidmaatschap had opgezegd voordat hij minister werd, zoals Goedschalk zei.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinister Ramadhin is geen lid meer van HiSuri