woensdag 31 mei 2023
26.8 C
Paramaribo
20.4 C
Amsterdam
0
(0)

Minister Ramadhin bezoekt het PCS

lees ook ...

De jeugd van Redidoti heeft sportmateriaal nodig

De jeugd van Redi Doti en omgeving heeft steun nodig voor sportattributen. Sportcommissaris Orlando Sabajo wil met name voor de jeugd, doelgerichte ontspannings- en talent ontwikkelings-projecten. De ...

De minister van Volksgezondheid, Drs. Amar Ramadhinbracht op 27 april samen met zijn directieteam bestaande uit Drs. Rakesh Gajadhar Sukul , Mr. Tania Sanrochman-Kioe A Sen MPA en Diana Koswal BBA, een werkbezoek aan het Psychiatrisch Centrum Suriname (PCS) die zorg biedt aan mensen met psychiatrische en psychosociale problemen. Er werd een presentatie gehouden door de algemeen directeur drs. Raj R Jadnanansing en de waarnemend medisch directeur drs. Rudi Dwarkasing waarbij het beleid van het PCS gepresenteerd werd.

Naast het beleid van de instelling werden ook de problemen op het gebied van beleid, financiën en de medische voorzieningen van het personeel aan het team voorgelegd. De directie van het PCS bracht enkele mogelijke oplossingen voor de problemen en toekomstplannen in kaart. De bewindsman gaf aan vanuit het ministerie, het beleidsplan van de instelling vorm te zullen helpen geven en te helpen evalueren. Tot slot deed de minister een beroep op de directie om alle financiële problemen die voortvloeien uit zaken die te maken hebben met covid-19, aan het ministerie te rapporten.

De minister had ook een gesprek met de personeelsbond bij het PCS, waarbij hij en kort in ging op de status van de gemaakte afspraken met de organisatie. Aan de bond werd gevraagd om nog wat geduld op te brengen voor de afhandeling van het wensenpakket, aangezien er wat administratieve procedures gevolgd dienen te worden voor de formele ter beschikking stellen van de middelen waarvoor al goedkeuring is gegeven.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

4 REACTIES

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinister Ramadhin bezoekt het PCS