woensdag 27 september 2023
32.9 C
Paramaribo
22.6 C
Amsterdam
0
(0)

Minister Raghoebarsing Stelt Evaluatiecommissie BTW In

lees ook ...

Man die 09-jarige aanreed, is aangehouden

De 46- jarige automobilist A.L. werd op vrijdag 22 september 2023 door de politie van het bureau Livorno aangehouden. A.L. wordt ervan verdacht in de maand januari 2023 een 09-jarig meisje aan de Slag...

De minister Stanley Raghoebarsing van Financiën en Planning heeft de Commissie Evaluatie BTW ingesteld. Deze oprichting is het resultaat van de inwerkingtreding van de BTW-wet, oftewel de Belasting Toegevoegde Waarde-wet, op 1 januari 2023. Volgens de nieuwe belastingwet is het noodzakelijk om een commissie in te stellen voor de implementatie, monitoring en evaluatie ervan.

Deze commissie bestaat uit vertegenwoordigers van diverse sectoren. Het gat om personen uit het bedrijfsleven, de vakbeweging, de Centrale Landsaccountantsdienst, de Federatie van Belastingadviseurs en de overheid. De commissie zal haar werkzaamheden uitvoeren gedurende een periode van zes maanden, waarbij nog wordt gewacht op de voordracht van de Federatie van Belastingadviseurs.

Na afronding zal minister van Financiën & Planning het eindverslag van de commissie aanbieden aan De Nationale Assemblee (DNA) voor verdere discussie en overweging.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinister Raghoebarsing Stelt Evaluatiecommissie BTW In