dinsdag 6 december 2022
32.6 C
Paramaribo
6.1 C
Amsterdam
0
(0)

Minister Pokie ontslagen uit het ziekenhuis

lees ook ...

Teleperformance levert bijdrage aan werkgelegenheid

Teleperformance levert een bijdrage aan werkgelegenheid. Het bedrijf eeft de minister geïnformeerd over hun bedrijfsactiviteiten en diensten die ze aanbieden, maar hebben ook vanuit hun perspectief al...

Minister Diana Pokie van Grondbeleid en Bosbeheer (GBB) is maandag ontslagen uit het hospitaal. Ze was opgenomen op de afdeling Coronary Care Unit (hartbewaking) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo en zal thuis verder herstellen, meldt de Communicatiedienst Suriname.

De bewindsvrouw was op 30 juni met spoed opgenomen na klachten van pijn op de borst. Daarna lag ze ter verpleging in het Thorax Centrum Paramaribo. Minister Pokie is op 05 juli 2021 naar aanleiding van een inspanningstest ontslagen uit het ziekenhuis. Het gaat de goede kant op met de minister, die nog steeds onder behandeling is van de cardioloog.

Minister Pokie bedankt de Almachtige dat ze weer thuis mag zijn bij haar gezin. Ze is het medisch en verplegend team van de instelling zeer erkentelijk voor de topzorg, die zij heeft genoten. Verder brengt de minister dank uit aan eenieder, die oprechte attentie heeft getoond gedurende deze periode.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinister Pokie ontslagen uit het ziekenhuis