dinsdag 6 december 2022
32.6 C
Paramaribo
6.1 C
Amsterdam
5
(1)

Minister Pokie niet op Intensive Care

lees ook ...

Suriname moet beleid uitstippelen over omgaan met bos

President Chandrikapersad Santokhi vindt dat het belangrijk is om een duidelijk beleid uit te stippelen hoe we met ons bos omgaan en de carbon negatieve status blijven behouden. Het is alom bekend dat...

Minister Diana Pokie van Grondbeleid en Bosbeheer (GBB) is niet op de Intensive Care Unit (ICU) van het ziekenhuis opgenomen. “Dit is een pertinente leugen,” zegt jongere zus Joraisa Pokie. Ze heeft nooit daar gelegen, benadrukt ze. In de media zijn er berichten verschenen dat de minister er erg aan toe zou zijn en op de ICU zou zijn opgenomen.

Als het gaat om de gezondheidssituatie van iemand moet er geen spot worden bedreven, vindt Joraisa. Minister Pokie is ter observatie opgenomen in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, omdat zij een lichte pijn voelde op haar linkerborst, beweert de jongere zus. De bewindsvrouw verkeert nu in goede gezondheid.

Familie Pokie betreurt het nieuws. De jongere zus zegt dat ze twee dagen kapot werd gebeld door personen die geïnteresseerd waren in de gezondheidssituatie van de bewindsvrouw. “En dat is te begrijpen,” zegt het familielid.

President Chan Santokhi heeft een onderzoekscommissie ingesteld, die nagaat of zich onregelmatigheden hebben voorgedaan op het ministerie. Minister Pokie is hangende het onderzoek naar gronduitgifte gevraagd om verlof op te nemen. Ze zit vanaf mei thuis.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

5 REACTIES

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinister Pokie niet op Intensive Care