donderdag 23 maart 2023
25.5 C
Paramaribo
11.1 C
Amsterdam
0
(0)

Minister OW stelt efficiëntere aanpak in

lees ook ...

Maleisisch bedrijf heeft belangstelling voor palm- en goud s...

Vice President (VP) Ronnie Brunswijk ontving op dinsdag 14 maart, de KTS Group of Companies op zijn kabinet. KTS is geïnteresseerd in de oliepalm- en goud industrie van Suriname.  Vertegenwoordige...

Minister Riad Nurmohamed van Open baren werken (OW) heeft voor de uitvoering van het beleidsplan 2020-2025, werkgroepen geïnstalleerd. De taken van de werkgroepen zijn het uitwerken en uitvoeren van de voorstellen van het ministerie. 

Er zijn werkgroepen in het leven geroepen voor personeelsaangelegenheden, wetgeving, projecten, innovatie, techniek en onderzoek. Het bedrijfsleven helpt hieraan ook een handje mee. Deze aanpak moet er zorgen dat de minister en de directeuren zich op beleids en urgente zaken kunnen concentreren.

De werkgroepen hebben ook als taak  trainingen te verzorgen voor de personeelsleden. Het personeel zal onder andere in de gelegenheid worden gesteld om EHBO-trainingen te volgen. Minister Nurmohamed gaf tijdens de installatie van de werkgroepen aan dat afdelingen jaarverslagen zullen opmaken en alle voorgenomen en uitgevoerde activiteiten zullen rapporteren.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinister OW stelt efficiëntere aanpak in