zondag 2 oktober 2022
32.7 C
Paramaribo
12.7 C
Amsterdam
0
(0)

Minister OW maakt diensten efficiënter

lees ook ...

Mercury poisoning terrifying

The mercury content in Paramaribo and the interior is disturbingly high. Recently a presentation was held for gold buyers about mercury pollution and how to cope with it. Mercury pollution does not on...

Het ministerie van Openbare Werken (OW) heeft enige voorzieningen getroffen om  de dienstverlening te verbeteren welke op dinsdag 13 juli 2021 officieel in gebruik zijn genomen. De nieuwe voorzieningen zijn een looppad, een intakebalie, een aanbestedingsruimte, wegwijzers, een drank- en snackautomaat, een nieuwe kantoorunit en gratis WiFi voor bezoekers. Bij het Directoraat, Onderzoek en Dienstverlening aan de Duisburglaan werd er een naambord onthuld en werd de Surinaamse vlag gehesen.

Minister Riad Nurmohamed geeft aan dat hij vanaf zijn aantreden zaken efficiënter aan wilde willen pakken. Bezoekers moeten op een simpele manier hun zaken kunnen regelen, wanneer zij een bezoek brengen aan het ministerie. Al geruime tijd had het terrein van het ministerie behoefte aan een veilig looppad, voornamelijk voor bezoekers met een beperking.

De OW-minister wil het vertrouwen in de openbare aanbesteding terugbrengen door transparantie hoog in het vaandel te houden waarvoor er een kleine aanbestedingsruimte is ingericht, inclusief drie glazen aanbestedingsbussen. Daarnaast wordt online aanbestedingen geïntroduceerd en wordt er zo gewerkt aan openbaarheid van het ministerie.

De bewindsman is voornemens te investeren in laptops zodat het personeel overal kan werken en niet afhankelijk is van een werkplek. Dit systeem is efficiënter en zal de productiviteit van het ministerie vergroten. Het nieuwe directoraat, Onderzoek en Dienstverlening van het OW-ministerie wordt gehuisvest aan de Duisburglaan. Het Grondmechanisch Lab, de levering van brandstof voor staatsvoertuigen en opslag van OW-materiaal zijn allemaal op hetzelfde terrein gevestigd.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinister OW maakt diensten efficiënter