maandag 4 maart 2024
29 C
Paramaribo
11.4 C
Amsterdam
0
(0)

Minister OW brengt werkbezoek aan Commewijne

lees ook ...

Minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken (OW) heeft het district Commewijne samen met directie leden, adviseurs en afdelingshoofden, vandaag op 06 januari bezocht, om er de lopende projecten van OW te bezichtigen en indien nodig voor de problemen een oplossing te zoeken. 

De bewindsman gaf te kennen dat de meeste projecten in PPP-verband worden uitgevoerd. In 2023 zal de focus gericht worden om projecten in eigenbeheer uit te voeren en de rest zal in PPP-verband gebeuren. Er werd onder andere een bezoek gebracht aan de bestratingswerkzaamheden van de Pt. Tilakdharieweg. Minister Nurmohamed gaf hierbij aan dat de straatstenen die vrijkomen tijdens de werkzaamheden voor een sociaal doel gebruikt kunnen worden.

Het is belangrijk dat de basis zaken voor infrastructuur geregeld worden voor een betere leefsituatie. De OW-delegatie bezocht ook enkele straten in Commewijne die bezand of her-bestraat worden en een sluis waarvan de sluisdeur onlangs is vervangen.

Tijdens het werkbezoek werd er ook een bus geschonken aan OW Commewijne. Deze bus zal worden ingezet om arbeiders te vervoeren en waar nodig hulpbehoevende mensen te ondersteunen.

Minister Nurmohamed gaf tot slot aan, dat er wordt gewerkt aan de reconstructie van het wegennet rondom de Van ’t Hogerhuysstraat. Deze reconstructie zal verlichting moeten brengen aan het fileprobleem van Commewijne.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinister OW brengt werkbezoek aan Commewijne