donderdag 8 december 2022
25 C
Paramaribo
4 C
Amsterdam
0
(0)

Minister OW brengt werkbezoek aan Brokopondo

lees ook ...

Spuikleppen Afobakadam vanaf 10 december weer open

Vanaf 10 december worden de spuikleppen van de Afobakadam minimaal opengezet. Dorpen stroomafwaarts aan de Surinamerivier zullen hiervan nauwelijks last ondervinden. Staatsolie Power Company Suriname ...

Minister Riad Nurmohamed van het Ministerie van Openbare Werken (OW)  bracht op 19 januari jongstleden een oriëntatiebezoek aan het district Brokopondo. Dit was één van de bezoeken die de minister aan elk district brengt om zich op de hoogte te stellen van het reilen en zeilen van de dependance ter plaatse.

Deze bezoeken hebben ook als doel na te gaan welke faciliteiten het ministerie  heeft in de districten en om de personeelsleden persoonlijk te spreken. In samenwerking met de districtcommissaris (dc)  Ludwig Mendelzoon van Brokopondo wordt  nagegaan hoe de werkzaamheden in dit district aangepakt kunnen worden.

Er werden alleen maar vervallen/verwaarloosde gebouwen van Openbare Werken aangetroffen in Brokopondo. De  minister zegt dat er  gewerkt zal worden aan het opzetten van een hoofdkantoor. De overige panden zullen worden afgebroken en opgeruimd.

Het is ook de bedoeling om in elk district een kantoor van het ministerie van Openbare Werken op te zetten. In sommige districten staat er al een OW kantoor. Volgens de bewindsman gingen er in het verleden elke dag afdelingshoofden of coördinatoren naar een district voor controle van de werkzaamheden.  Er zal nu zoveel als mogelijk gewerkt worden met mensen uit het district zelf.

Er zullen nieuwe afspraken gemaakt worden met de kleine groep arbeiders van Openbare Werken die in het district werken. Deze medewerkers waren aanwezig bij het bezoek van de bewindsman en hebben gebruik gemaakt van de gelegenheid hun dagelijkse werk omstandigheden voor te leggen aan de minister en delegatie.  Districtcommissaris Mendelzoon gaf aan tevreden te zijn met de voorgestelde oplossingsmodellen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinister OW brengt werkbezoek aan Brokopondo