donderdag 8 december 2022
30.2 C
Paramaribo
2.4 C
Amsterdam
0
(0)

Minister Openbare Werken houdt eerste werkbespreking met Guyanese collega

lees ook ...

Bewoners Hadassah ontvangen bereidverklaringen

Bewoners van het Hadassah Evangelisch Opvangcentrum hebben hun bereidverklaringen ontvangen. In februari dit jaar hebben bewoners tijdens een bezoek aan de voorzitter van De Nationale Assemblee (DNA),...

Bedrijven die geïnteresseerd zijn om studies te doen over het bouwen van de brug over de Corantijnrivier, mogen zich tot 15 februari 2021 registreren. Deze studie zal dan binnen twaalf maanden moeten worden afgerond.

Minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken (OW) en zijn Guyanese ambtgenoot Juan Edghill hebben een memorandum of understanding (MOU) getekend over infrastructurele projecten. Het gaat onder andere ook over de brug over de Corantijnrivier.

Dit gebeurde op het ministerie tijdens een werkbezoek dat Edghill bracht. Er is ook een overeenkomst getekend voor het aanleggen van een glasvezel kabelverbinding en bustransport tussen Suriname en Guyana.

Dit markante moment was de eerste officiële meeting van een werkgroep die door de presidenten Chan Santokhi van Suriname en Irfaan Ali van Guyana is samengesteld. Het team wordt onder andere belast met taken als transport over de Corantijnrivier en eventuele verbetering van de samenwerking rond de Canawaima veerverbinding.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinister Openbare Werken houdt eerste werkbespreking met Guyanese collega