woensdag 7 juni 2023
24.4 C
Paramaribo
11.3 C
Amsterdam
0
(0)

Minister Nurmohamed reorganiseert bouwpolitie

lees ook ...

AdeKUS organiseert conferentie over impact slavernij en cont...

Van 6 tot en met 9 juni organiseert de Anton de Kom Universiteit van Suriname (AdeKUS) de conferentie 'Legacy of Slavery and Indentured Labour (3) and their Impact on Present Societies'. Meer dan 100 ...

Minister Riad Nurmohamed van het Ministerie van Openbare Werken (OW) heeft op 13 maart 2023 een diepgaand onderzoek ingesteld naar aanleiding van ingekomen klachten omtrent afpersing. Gedurende het hierna ingesteld intern onderzoek werd de bouwpolitie op kantoor gehouden.

Na het onderzoek zijn er een aantal maatregelen getroffen door het ministerie. De bouw-politie zal in een andere vorm weer ingezet worden voor de controle van bouwwerken in geheel Suriname. De mensen zullen zichtbaar zijn met een badge en de dienstauto’s zullen herkenbaar zijn.

Als burgers klachten hebben mogen ze hun klacht rechstreeks indienen bij het secretariaat van directeur Bouw- en Stedebouwkundige Werken (BSW) op het telefoonnummer 499750 of de minister van Openbare Werken appen/ smsen op 8500283 (note: niet bellen op dit nummer) of mailen naar riadnur@hotmail.com.

Minister Nurmohamed en directeur BSW zullen de klachten voorlopig persoonlijk afhandelen totdat de reorganisatie van de afdeling is voltooid.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinister Nurmohamed reorganiseert bouwpolitie