zaterdag 1 april 2023
30.2 C
Paramaribo
10.6 C
Amsterdam
0
(0)

Minister Nurmohamed bezoekt uitgaanscentrum

lees ook ...

Kwetsbare gezinnen in Suriname krijgen koopkrachtversterking...

Het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (Sozavo) heeft een evaluatiemeeting gehouden over de koopkrachtversterking die voortvloeit uit het Sociaal Programma. Tijdens deze bijeenkomst ware...

Minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken (OW) heeft onlangs een bezoek gebracht aan het uitgaanscentrum van Paramaribo. In dit deel van de binnenstad zijn vele bedrijven gevestigd waar Surinamers en toeristen van gebruikmaken.   De minister was vergezeld van zijn adviseurs, directeuren van verschillende directoraten, onderdirecteuren en andere stafleden. 

De minister heeft tijdens het bezoek een onderhoud gehad met de algemeen directeur van Royal Torarica, Dave Boucke, waar de problemen die de ondernemers die in dat gebied opereren, zijn aangehoord. De situatie is tijdens deze ontmoeting uitgebreid in kaart gebracht, waarbij alle issues die zich in die bewuste omgeving afspelen werden voorgelegd aan de minister en zijn delegatie.

Er kwamen verschillende vraagstukken aan de orde zoals het niet optimaal functioneren van het ontwateringssysteem in het gebied, de veiligheid die nog steeds veel te wensen overlaat, oude gebouwen die niet voldoen aan de hedendaagse eisen en aan renovatie toe zijn en het vaak te laat ophalen van afval.

De delegatie van OW heeft de klachten aangehoord en aangegeven er alles aan te zullen doen om problemen die dringend een oplossing behoeven, terstond aan te pakken. Zowel de hoteldirecteur als de vertegenwoordiger van de omliggende bedrijven stelden het bezoek van minister Nurmohamed en zijn staf zeer op prijs.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinister Nurmohamed bezoekt uitgaanscentrum