dinsdag 7 februari 2023
25.2 C
Paramaribo
5.2 C
Amsterdam
5
(1)

Minister Nurmohamed bezoekt building expo in Guyana

lees ook ...

Jongere broer vicepresident Brunswijk nu directeur EBS

Leo Brunswijk, de jongere broer van vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk, is vanaf woensdag de nieuwe directeur van de NV Energiebedrijven Suriname (EBS). Dit is gebeurd tijdens een Algemene Vergaderin...

Minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken heeft gisteren de openingsceremonie van de International Building expo in ons buurland Guyana bezocht. De building expo is de enige in zijn soort in het Caribisch gebied en duurt drie dagen en werd na acht jaren weer leven ingeblazen.

Het event werd bij het introduceren van de Internationale bouw expositie, door de spreker Sherwin Greaves, Chief Executive Officer CHPA, omschreven als: ‘een nieuwe ingang voor het bouwen van één Guyana; de ‎blauwdruk van Guyana’s infrastructuur in de toekomst.‎

President Irfaan Ali gaf aan dat  ‎”De Building Expo ontworpen is om het ontwikkelingstraject van de overheid vanuit een bouwperspectief te laten zien,‎ ‎zodat personen in de private sector, in de banksector en de commerciële sector, hun eigen visie en businessmodel kunnen afstemmen op de richting die de overheid opgaat”.

Hij gaf de bezoekers van de expositie aan dat zij na drie dagen geïnspireerd en enthousiast zouden zijn over de toekomst van Guyana.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinister Nurmohamed bezoekt building expo in Guyana