maandag 20 mei 2024
29 C
Paramaribo
16 C
Amsterdam
0
(0)

Minister Nurmohamed belooft infrastructuurontwikkeling tijdens jubileumviering Para

lees ook ...

Telesur begint betaalde, defecte belkaarten te vergoeden

Naar aanleiding van de honderden niet werkende opwaardeerkaarten hebben de benadeelden via mails en facebook vele vragen gesteld aan de directie van Telesur. Het Telesur webcare team heeft wel geantwo...

Op vrijdag 26 april vierde de gemeenschap van Para de herdenking van 140 jaar Plantage Republiek met een plechtige kranslegging bij het monument ter ere van deze geschiedenis, gevolgd door de symbolische overhandiging van een boek door Ortwin Cairo, de voorzitter van het Plantage Bestuur Mijnhoop en Valkenburg, aan minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken.

Cairo benadrukte het belang van eenheid en samenwerking binnen de gemeenschap, waarbij hij de waarde van het koesteren van de erfenis van de voorouders en het gezamenlijk streven naar vooruitgang onderstreepte. Hij prees de steun van de SWM bij het verfraaien van het monument en riep op tot een gezamenlijke inspanning om eventuele uitdagingen aan te pakken en de ontwikkeling van de plantage voort te zetten.

Minister Nurmohamed feliciteerde op zijn beurt de gemeenschap van Para met 140 jaar Plantage Republiek en benadrukte het belang van infrastructuurontwikkeling voor de vooruitgang van de gemeenschap. Hij kondigde aan dat de hoofdweg naar Zanderij zal worden gerehabiliteerd, gevolgd door verbeteringen aan zijwegen, wat een stap voorwaarts betekent voor de lokale infrastructuur.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinister Nurmohamed belooft infrastructuurontwikkeling tijdens jubileumviering Para