maandag 26 februari 2024
29 C
Paramaribo
5.7 C
Amsterdam
0
(0)

Minister Nurmohamed belooft aanpak infrastructuur Apoera

lees ook ...

TotalEnergies overweegt uitstel van eerste olie-ontwikkeling...

Tijdens een recente winstconferentie over het vierde kwartaal van 2023, heeft de Chief Executive Officer van TotalEnergies, Patrick Pouyanne, aangegeven dat het uitstellen van de eerste olie-ontwikkel...

Een delegatie van het ministerie van Openbare Werken (OW) zal binnenkort een bezoek brengen aan Apoera in West-Suriname om zowel de weginfrastructuur als andere infrastructurele problemen in details te bestuderen en vervolgens aan te pakken. Deze belofte deed OW-minister Riad Nurmohamed onlangs toen hij samen met president Chandrikapersad Santokhi, vicepresident Ronnie Brunswijk en minister Parmanand Sewdien van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) op werkbezoek was.

Dit bezoek was in verband met de grote projecten die de president op schema heeft voor Apoera. Tijdens dit bezoek zijn in het bijzonder afspraken gemaakt over de wegen in het gebied, omdat die ook zeer belangrijk zijn voor de productie. Andere zaken over infrastructurele werken in dat betreffende gebied zullen binnen twee maanden tijdens een officieel werkbezoek van het ministerie van OW aan de orde komen.

De delegatieleden waren erg ingenomen met het speciale bezoek en hopen spoedig in te kunnen spelen op zaken die meer aandacht behoeven. Apoera is een grensplaats in het district Sipaliwini in Suriname. Het dorp ligt aan de Surinaamse rechteroever van de Corantijnrivier.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinister Nurmohamed belooft aanpak infrastructuur Apoera