maandag 15 augustus 2022
27.1 C
Paramaribo
21.9 C
Amsterdam
0
(0)

Minister NH ontvangt Programmanager Caricom secretariaat

lees ook ...

Goodwill swim meet in Trinidad & tobago

De 26ste editie van de jaarlijkse Goodwill Swim Meet wordt de volgende week gehouden in Trinidad & Tobago twee jaar nadat Suriname gast- en organiserend land was van de 26ste editie van dit zwem e...

De Caricom Program Manager voor Energie de heer Devon Gardner Phd., bracht op 26 juli 2021 een beleefdheidsbezoek aan de Minister van Natuurlijke Hulpbronnen(NH), drs. David Abiamofo. Tijdens deze meeting werd er van gedachten gewisseld over het versterken van de banden tussen Suriname en het Caricom Secretariaat op het gebied van de energiesector.

De manier waarop het Caricom Secretariaat Suriname als ondersteuning zou kunnen dienen bij diverse problemen binnen de energiesector kwam daarbij aan de orde waarbij elke steun in welke vorm dan ook, natuurlijk welkom is.

Het Directoraat Energie van het ministerie van NH zal de samenwerking op het gebied van de capaciteits- en institutionele versterking van het ministerie faciliteren alsook de kennisuitwisseling op het gebied van olie en gas, hernieuwbare energie en energy- management.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinister NH ontvangt Programmanager Caricom secretariaat