zaterdag 24 september 2022
32.8 C
Paramaribo
16.1 C
Amsterdam
5
(1)

Minister NH krijgt presentatie Groene Energie

lees ook ...

 Roemer: CBvS has limited intervention under circumstances

Based on the agreement with the International Monetary Fund (IMF), the Central Bank of Suriname (CBvS) can only intervene to a limited extent from international reserves.  This is only possible un...

Minister David Abiamofo van Natuurlijke Hulpbronnen had op dinsdag 27 juli 2021 een bespreking met de organisatie Helios onder leiding van John Goedschalk. Stichting Helios staat voor het versneld doorvoeren van groene energie, ter bescherming van het milieu, maar ook als voordeel voor de portemonnee van de energieverbruiker. 

Middels een presentatie deelde de Stichting enkele ontwikkelde strategieën op het gebied van hernieuwbare energie en bezuiniging met het Ministerie. Ook heeft de organisatie  aangegeven vanwege haar expertise in de energiesector adviserend te willen ondersteunen op het gebied van voorlichting, energie efficiëntie en de adoptie van hernieuwbare energie.

“We moeten op termijn overstappen, we moeten hernieuwbare energie gaan faciliteren.” gaf de minister aan in reactie op de presentatie van Stichting Helios.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

4 REACTIES

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinister NH krijgt presentatie Groene Energie