dinsdag 28 maart 2023
30 C
Paramaribo
7 C
Amsterdam
5
(1)

Minister NH krijgt presentatie Groene Energie

lees ook ...

Workshop watermanagement in Spice Quest voor studenten

Het onderdirectoraat Onderzoek en Innovatie  Ministerie van het ministerie van Openbare Werken (OW) heeft op woensdag 22 maart in samenwerking met het Ministerie van Ruimtelijke Ordening en Milieu (RO...

Minister David Abiamofo van Natuurlijke Hulpbronnen had op dinsdag 27 juli 2021 een bespreking met de organisatie Helios onder leiding van John Goedschalk. Stichting Helios staat voor het versneld doorvoeren van groene energie, ter bescherming van het milieu, maar ook als voordeel voor de portemonnee van de energieverbruiker. 

Middels een presentatie deelde de Stichting enkele ontwikkelde strategieën op het gebied van hernieuwbare energie en bezuiniging met het Ministerie. Ook heeft de organisatie  aangegeven vanwege haar expertise in de energiesector adviserend te willen ondersteunen op het gebied van voorlichting, energie efficiëntie en de adoptie van hernieuwbare energie.

“We moeten op termijn overstappen, we moeten hernieuwbare energie gaan faciliteren.” gaf de minister aan in reactie op de presentatie van Stichting Helios.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

4 REACTIES

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinister NH krijgt presentatie Groene Energie