zaterdag 28 januari 2023
22.2 C
Paramaribo
4.4 C
Amsterdam
0
(0)

Minister Mathoera spreekt op Conferentie

lees ook ...

Autobestuurder die met auto in de trens belandde, dood

Het politie bureau Centrum kreeg op zaterdag 21 januari melding van een voertuig dat aan de Ringweg-Zuid in de langs de weglopende goot was beland. Toen de wetsdienaren zich begaven naar de plaats des...

De Internationale Vrouwen Conferentie (International Women’s Conference (IWC)) heeft vandaag 07 april een online sessie met het thema: ‘Een Sterke Geest – Het Wondermiddel voor een Na-Covid Wereld voor Vrouwen’.(A Strong Mind – The Panacea for a Post Covid World for Women). Minister Krishna Mathoera van Defensie is op deze conferentie een van de sprekers. De conferentie wordt gehouden door het World Forum for Ethics in Business.

De Covid-19 pandemie houdt de hele wereld reeds langer dan een jaar in een wurggreep en de gevolgen daarvan hebben invloed op een ieder. De discussie gaat over ethische implicaties en gevolgen van de pandemie, de maatregelen die nodig zijn om de individuele gezondheid en het welzijn van een ieder in deze ongekende  tijden te verbeteren. Het streven hierbij  is om gezamenlijk een routekaart en beste manier te vinden, om ethiek en waarden in lichamelijke en geestelijke gezondheidsinspanningen over de hele wereld te verbeteren.

Samen met minister Mathoera zijn er ook andere vrouwelijke leiders van andere landen die als gastsprekers van de IWC hun visie over hetzelfde onderwerp zullen geven.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinister Mathoera spreekt op Conferentie