zondag 2 oktober 2022
32.7 C
Paramaribo
12.7 C
Amsterdam
4
(1)

Minister Mathoera staat stil bij aantal coronadoden

lees ook ...

President Santokhi: “Bidden voor Suriname van cruciaal...

President Chandrikapersad Santokhi heeft een bezoek gebracht aan de Apostolische Bevrijdingskerk van Jezus Christus. Deze kerk herdenkt zondag het feit dat zij 36 jaar terug haar activiteiten aan het ...

Minister Krishna Mathoera van Defensie vraagt een ieder om verantwoordelijkheid te nemen en zorgvuldig de Covid-19- regels na te leven. In deze tweede weekend total lockdown staat de bewindsvrouw stil bij de 193 landgenoten en de miljoenen anderen in de wereld die overleden zijn aan Covid-19.

“Een ongekende tragedie. Laten we bezinnen, bidden en meeleven. Laten we verantwoordelijkheid nemen om zorgvuldig Covid-regels na te leven, rekening te houden met anderen en te ondersteunen. We hebben mekaar nodig in deze strijd”, zegt de minister.

Binnen het ministerie van Defensie worden de Covid-19 maatregelen ook strikt in acht genomen. Met de uitbraak van een derde golf van besmettingen is enkele weken terug op instructie van de bewindsvrouw aan directie, staf en afdelingshoofden gevraagd om wederom tot een minimale bezetting te gaan.

Personeelsleden moeten te allen tijde hun mondneusbedekking op hebben en zich houden aan Mohana (mond-neuskap op, handen wassen en 1.5 meter afstand houden). Volgens minister Mathoera kan alleen door gezamenlijk optreden Covid-19 worden bestreden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinister Mathoera staat stil bij aantal coronadoden