donderdag 18 augustus 2022
26.1 C
Paramaribo
17.3 C
Amsterdam
0
(0)

Minister Mathoera blij met hulp Collega Bijleveld

lees ook ...

Suspension out of bitterness

Santokhi signed the resolution to suspend Chief Inspector of Police who is also an Organic Movement leader, Raoul Hellings. Chief Inspector Raoul Hellings finds that this act of suspension of him ...

Minister Krishna  Mathoera zegt haar Nederlandse collega Ank Bijleveld  dankbaar te zijn dat ze Suriname hulp aanbiedt in de strijd tegen COVID-19.  De hulp komt in de vorm van twee containers met zuurstof voor de Surinaamse ziekenhuizen. Daarnaast komt er ook een medisch team naar Suriname, dat zal helpen met de covid-19 zorg.

In verband met de verscherpte Covid-19 maatregelen die de  regering voor twee weken heeft ingesteld, heeft het ministerie van Defensie de controles langs de grenzen verhoogd. Minister Mathoera bevestigt dat er meer faciliteiten gecreëerd zijn om de import van covid-19 besmettingen via de verschillende grenzen, tegen te houden. De Defensie-minister geeft aan dat er specifieke instructies zijn gegeven aan de manschappen in het veld. Vooral in het district Marowijne waar er uitzonderlijke gevallen voorkomen, zal er anders opgetreden worden, zegt de bewindsvrouw.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinister Mathoera blij met hulp Collega Bijleveld