maandag 25 september 2023
26.8 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
0
(0)

Minister Mathoera: Bevorderingen zijn geen gunst, maar een recht voor militairen

lees ook ...

Openbaar Ministerie ontwaakt uit Winterslaap

Het Openbaar Ministerie heeft informatie gekregen van onregelmatigheden binnen het financiële huishouden van de N.V. Energie Bedrijven Suriname. Naar aanleiding daarvan, heeft het Openbaar Ministerie ...

Het ministerie van Defensie heeft op vrijdag 2 juni 2023 122 militairen bevorderd naar hogere rangen tijdens een plechtigheid in de Memre Boekoe Kazerne. Defensieminister Krishnakoemarie Mathoera benadrukte dat deze bevorderingen geen gunst zijn, maar een administratieve afhandeling waar de militairen wettelijk recht op hebben. Ze benadrukte het belang van de rol en verantwoordelijkheid van de militairen en moedigde hen aan om blijvend te streven naar uitmuntende prestaties.

Zowel de minister als bevelhebber Werner Kioe-A-Sen spraken de militairen toe en benadrukten het belang van continue ontwikkeling en scholing. Minister Mathoera benadrukte dat investeren in training, vaardigheden en kennis essentieel is voor de groei en uitmuntendheid van het leger. Bevelhebber Kioe-A-Sen moedigde de militairen aan om hun eigen ontwikkeling ter hand te nemen en wees op de noodzaak van innovatie gezien de steeds complexere dreigingen en digitale ontwikkelingen op defensiegebied.

De bevordering van deze militairen toont volgens de minister het belang van het personeel binnen de defensieorganisatie aan. Ze benadrukte dat de kwaliteit van elke individuele militair bijdraagt aan de algehele kwaliteit van de organisatie. Het behalen van succes door een militair dient als inspiratie voor anderen.

Minister Mathoera onderstreepte dat het leger zich te allen tijde moet kunnen inzetten voor vrede en veiligheid, waarbij het imago van het Surinaams Nationaal Leger wordt versterkt door de inzet en prestaties van elke militair.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinister Mathoera: Bevorderingen zijn geen gunst, maar een recht voor militairen