vrijdag 19 april 2024
31 C
Paramaribo
9.5 C
Amsterdam
0
(0)

Minister Mac Andrew woont ‘earth hour campaign’ bij

lees ook ...

Surinaamse regering onthult plan voor herstel veiligheidsgev...

Tijdens een vergadering in De Nationale Assemblee hebben minister van Justitie en Politie, Kenneth Amoksi, en zijn collega van Defensie, Krishna Mathoera, onthuld dat de regering plannen heeft om het ...

Minister Steven Mac Andrew van het Ministerie van Ruimtelijke Ordening en Milieu heeft op uitnodiging van World Wildlife Fund (WWF Guianas) de Earth Hour campagne bijgewoond, die gehouden werd op zaterdag 25 maart 2023 in Assuria High Rise. ‘Middels de campagne ‘laat je horen voor de jaguar’ heeft WWF Guianas verschillende activiteiten georganiseerd die voor iedereen gratis te bezoeken was.

Minister Steven Mac Andrew kreeg daarbij ook een rondleiding door de Jaguar Info & Fun Markt onder begeleiding van de organisatie WWF. Nadat een deel van de geplande activiteiten afgerond waren, gaf de organisatie een kunstwerk overhandigd aan de Bewindsman voor het ministerie ROM.

Omstreeks 21:00u mocht de Bewindsman met de Directeur van WWF, David Singh en de Directeur van Assuria, Mario Merhai gezamenlijk de knop drukken om het licht uit te maken. Het doel hiervan was om samen met de Overheid, het Bedrijfsleven en Non-Governmental Organization_NGO’s , symbolisch een signaal geven dat Suriname met z’n allen de aarde leefbaar houden voor mensen en dieren.

Verder werd met minimale verlichting binnen het gebouw van Assuria gekampeerd in de schouwburg. Alle aanwezigen konden genieten van interactieve shows o.a zang, dans en spelletjes.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinister Mac Andrew woont 'earth hour campaign' bij